KÖZLEMÉNY

02.06.2023

Kedves lakosok, figyelemmel kísérem a  Mechanikai-biológiai kezelőközpont (hulladék) építésének szándékát a falunk közelében. Ezúton szeretném megkérni Önöket, ha tehetik egyénileg ne hívjanak és ne írjanak e-mailt (ha igen, kérem önöket, legalább 10 fős csoporton belül vagy az önkormányzati képviselő-testület tagjain keresztül). Az említett témában jogi eljárásokat, üléseket készítettem, amelyekről az önkormányzati képviselő-testületeken, valamint honlapunkon keresztül is tájékoztatni fogom Önöket. Kérem, engedjék meg, hogy törvényes képviselőként képviseljem a község érdekeit. Ha segítségre vagy együttműködésre lesz szükség, az önkormányzati képviselő-testület tagjain keresztül, vagy a honlapon keresztül mindenképpen felveszem Önökkel a kapcsolatot.

Megértésüket köszönöm.

Ing. Takács Adrián